Termeni si conditii de utilizare

1. Detalii generale:

smart-print.ro este proprietatea S.C. Smart Print Tech S.R.L., inregistrata la Reg. Comertului sub nr. J32/434/2009; Cod unic de Inregistrare: RO 25542376.

2.Utilizatori

2.1. Utilizatori neinregistrati

Acestia sunt utilizatorii care nu au completat formularul de inregistrare, in urma caruia pot face comenzi direct de pe site, nu au posibilitatea sa primeasca informatii despre promotiile si ofertele noastre.

2.2. Utilizatori inregistrati

Acestia sunt utilizatorii care au completat formularul de inregistrare, persoane fizice sau juridice, astfel fiind de acord cu termenii si conditiile noastre. Acestia au posibilitatea sa comande online, direct de pe site (cum comand?). Periodic, acestia vor primi informatii despre promotiile si ofertele noastre sau pot participa la concursurile noastre promotionale. Datele completate de catre acestia sunt confidentiale in conformitate cu legile in vigoare (Legea nr. 677/2001), smart-print.ro garantand ca ele nu vor fi facute publice fara acordul acestora, decat in caz de forta majora (organele de control a activitatilor comerciale, conform legislatiei in vigoare).

3.Cum comand?

Comenzile online de pe site-ul smart-print.ro vor putea fi facute doar de catre utilizatorii inregistrati, in urma completarii formularului de inregistrare. Comenzile facute de acestia vor fi inregistrate, astfel putandu-se realiza un istoric al activitatii lor.

Ofertele smart-print.ro sunt impartite in 2 tipuri. Astfel, avem oferta de print/personalizare, unde utilizatorii pot vedea serviciile oferite, preturi si detalii. Pentru a comanda din aceasta sectiune, accesati butonul "comanda mea" dupa conectare cu user/parola, apoi completati in formularul aferent toate detaliile, specificatiile si cantitatile dorite, uploadati fisierele dumneavoastra si trimiteti direct comanda accesand butonul "trimite comanda", sau puteti adauga comenzii dumneavoastra orice produs, in orice cantitate dorita din sectiunea "comenzi online". Acestea vor fi adaugate imediat comenzii dumneavoastra, in sectiunea "comanda mea", avand ulterior posibilitatea de a sterge un produs sau modifica cantitatea dorita inainte de trimiterea comenzii (se poate comanda orice produs, in orice ordine, nemodificand cu nimic produsele/comenzile adaugate anterior!). La fiecare comanda online, operatorii nostri vor raspunde in maxim 24 de ore, cu informatiile necesare livrarii, alte adaugiri (comenzile online pot fi efectuate non-stop, maxim in urmatoarea zi lucratoare veti primi confirmarea comenzii prin e-mail sau telefonic; pentru a comanda/ridica comenzi de la sediul nostru vezi "contact" pentru orar!).

Orice produs disponibil pe site poate fi comandat/ridicat direct de la sediul nostru (din jud. Sibiu, Loc. Sura Mica, strada Garii nr. 8A; pentru program vezi "contact"), timpul de executie si conditiile de plata fiind stabilite pe loc!

smart-print.ro nu poate garanta si nu isi asuma raspunderea ca informatiile prezentate pe site sunt corecte, in totalitate sau actualizate la zi.

Preturile, situatia stocului, specificatiile sau imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila.

4.Preturi/livrare

Preturile sunt exprimate in Lei, fara TVA, iar pretul afisat este per bucata/produs!

Comanda minima care se poate efectua online este de 100 de lei, TVA inclus, pentru comenzi mari avand posibilitatea de a beneficia de discounturi si de a beneficia de oferte speciale oferite de smart-print.ro. Comenzile si platile se executa in baza semnarii unui contract, conditiile de livrare fiind stabilite de comun acord (comenzile pot fi ridicate de la sediul firmei noastre sau pot fi expediate catre client prin serviciul de curierat rapid sau Posta Romana, costurile de transport fiind suportate de catre client, in functie de localitatea in care se afla).

Toate produsele expediate prin posta/curierat rapid sunt insotite de factura!

5.Litigii

Prin inregistrarea si comandarea de pe site-ul nostru a oricaror produse/servicii, utilizatorul se obliga sa respecte termenii si conditiile specificate in aceasta sectiune, orice posibil conflict aparut intre firma noastra si eventualii clienti, colaboratori, etc.. In caz de nesolutionare pe cale amiabila, acestea vor fi solutionate in instanta, conform legilor in vigoare!

6.

Orice informatii/imagini afisate pe site-ul smart-print.ro reprezinta proprietatea S.C. Smart Print Tech S.R.L. si este interzisa copierea/reproducerea partiala sau completa a acestora! Prin utilizarea site-ului smart-print.ro declar ca am inteles si ma oblig sa respect termenii si conditiile de utilizare de mai sus!